Talar ut

Varför finns det tjejer som alltid ska kommenetar så elkat mot andra tjejer? dett har det hänt med Nellie Bentsson en 13 årig tjej som lägger upp bilder på sig själv och sin ponny Elvis. många tjejer skriva "åh Nellie gud så fint" det är ju roligt att se! :) men andra tjejer har skrivit till nellie att hennes kille är ful som ty detta "Ful,stor Näsa" vad fan har han gjort? han har inte gjort något i mot dem tjejerna, varför ska dem skriva och klaga. dem skulle inte ens våga säga det i verkligheten.. vilka jävla fegisar.. efter alla dessa elka kommenterera så har Nellie måt skit ila!!! Att man ens över huvudt taget har skrivit så! så jävla synd om Nellie tycker jag! lite så har det hänt med Henrik Barry att några har kommentera, "FUL"  Ordet fult är inte snäll eller andra ord som många har kommenterat på både Henrik och Nellies Instagram!! Lägg ner med det!! Och en tjej som jag känner har hamnat i detta som kallar näthat! En tjej som inte hon visst som hade kommenterat "Varför är du inte med på gympan?" 
-
Nu finns det också ett konto där det står @allasomhatar_nelliebfaanss Hur jävla dum är man inte då? det står också så här "Nelliebfannss är världens sämsta fanpage. Den borde försvinna! Och nellie berntsson också!!!!!" 

Så alla som har instagram gå in på hennes/hanns konto och kommentera @instapoliser för att få bort de konto! för att hon som har gjort Fanpage blir jätte ledsen och Nellie själv då? Hur skulle ni känna er om detta skulle hända? Kommentar gärna! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback