ont i huvudet

Hejsan!! 
-
Har sjukt ont i huvudet, Jag har vilat hela dan
-
My lite star<3

God morgon

Hejsan! ligger i sängen och är sjuk då ja! hela dan går att kolla på film idag ;)<3 men i morgon så blir det nog skola i gen för mig!! har feber och hostar väldigt mycket! 
-
Mina så änglar :)<3

Trött

Hej!
-
Kompisarna har gått hem nu då!! 
ska plugga!! 
Kram

Snart skolan

Shit, skola snart dåå!! Nellie Berntsson är ledig idag, läste jag i hennes blogg! fusk.. men vi är även snart lediga igen!! Jag bloggar mera när jag kommer hem ist!!
Puss

god morgon

Tjena! :D 
-

Måndag morgon, Skola idag då! :D tänkte att jag hinner lägga in ett eller två inlägg nu på morgonen innan bussen kommer och jag åker till skolan!!! Ska bli kul i skolan idag., Hoppas jag iaf! ;) Jag är rätt så trött! Men jag okrar skolan!! inte sitta och gäspa hela tiden som jag brukar göra.. 
-
Listen to your heart and follow your dreams<3
-
Kommer väll ett inlägg snart igen men nu så ska jag platta håret och sminka mig och allt!! ;) 

Vill sooooova

Hejsan! är sjukt trött asså!! 
-
Kram

.


Hur kunde jag vara så NAIV?

.

Hur är jag i mot kompisar i skolan och hemma?

Ja jag är snäll i mot kompisar! men om någon kaxar så kaxar jag tillbaka och kan vara arg minst 3 dagar åt det!! kan typ skriva på sms såhär "Fan, vad dålig du är på att rida" asså något så att den blir sårad eller något! asså det hände en sak häromdagen! på skype! några skrev "JA,dar åt helvete" då så blev jag både arg och ledsen och då skrev jag! "Eller med den du är kär i" där kom en hemlis som en kompis sa till mig! så en del hemlisar kommer ut ur mig om någon sårar mig och sånt!! men annars så är jag sen! hjälper många! tycker att allt är kul typ inte om någon gör ila sig som förksöker jag alltid hjälpa den personen! <3 jag gillar mina vänner! dem hjälper mig också om det har hänt något eller om någon är elak i mot mig.. jag är alltid jätte blyg när jag ska lära känna nya kompisar, vågar inte prata eller något! sitter väl med mobilen.. gör det bätter? Vad fan tänker jag med?? Herre gud säg något? vad ska jag säga??? Då sitter men väl där i 10 minuter och säger inget.. 
-
Kanske någon som känner till? 
-
Hemma är jag väldigt snäll och frågar vad den eller det vill göra!
 

Söndag Kväll

Hejhej! 
-

Är man redo inför skolan i morgon? japp det är jag! ;)<3 Ska bli jätte kul i morgon.. :) Asså kanske inte med lektionerna dem är ju sååååå tråkiga men kompisar och rasterna är fett kul asså!! umgås med två i från klassen, (tjejer) och är med andra killar också! ;) Jag är väl sådär tagga i morgon! dem två jag umgås mest med ska följa med mig hem i morgon! TAGGA. Jag är ganska trött, jag tänkte duscha och sånt och plugga en stund till och packa skolväskan och gympaväska och göra kväll!! ska bli rätt skönt att få gå och lägga sig snart! ungefär om 2 timmar så ska jag gå och lägga mig!! :D<3 ska bli så gött asså ;D<3 
-
Det kommer ett inlägg sen hur jag är mot kompisar och det i skolan! det andra inlägget sög asså!! :P 
-
-
Puss&Kram

Morsdag

Johanna här igen, jag är väldigt förkyld så jag har bara tagit en lugn dag idag och kollat på Remember Me.
Det är ju morsdag idag, mamma är sjuk så jag kände inte för att fixa frukost på sängen till henne som planerat för antagligen har hon inte så god aptit, har inte köpt något heller men aja, jag ska i alla fall snart åka till min mormor och umgås med släkten och sedan sova där tills imorgon.
Asså jag måste bara säga att de här är en av de få söndagar som jag inte har söndags ångest inför skolan imorgon eftersom jag faktiskt vill ha skola imorgon för att jag längtar så mycket till på tisdag. :)
På tisdag så åker jag och mamma iväg för en heldag i Jönköping, vi börjar med shopping, sen sjukhuset för återbesök, sen lunch och så hem. :)
 
Vi ses hörni, puss
 

Till stallet snart

Stallet snart då.. En som kommer idag och prov rider min ponny Pamir!! 
Han är till salu nu då!! 

Love

Listen to your heart and follow your dreams<3

tre om prov...

Helvete.. varför??????????? 
-
Hatar deeeeeet! jävla lärare!!

Hur är jag i skolan?

Jag är en tjej som gillar att ha kul! asså jag är inte direkt blyg bara om jag är ensam med någon som jag inte känner direkt eller med några andra i skolan på Elevens val .. asså ifrån andra klasser som jag inte umgås med direkt så är jag mer tyst av mig!! Men när jag är med två andra i min klass så är jag glad, spralig tjej som kollar på en kille jämt! ^^asså jag är mer än skratt tjej som alltid händer det saker!! 
-
I morgon så kommer det hända roliga saker som alltid asså varje dag!! :D<3 Seriöst jag börja gilla skolan asså det bero på vad det är för roliga saker och det..  men nu så blir det plugg som gäller! eller vad säger ni andra? pluggar andra ?? 
-
Fett tråkigt med äckliga plugg.. 
Puss
-
 

Söndag

Tja alla goingar! :D Söndag idag då! Fick reda på att jag ska gå med farmor i kyrkan idag.. inte lika lust asså!.. men aa, i morgon så är det skola då! Tagga asså på en helt ny vecka! asså det kommer säkert hända saker som man fan skrattar sönder av.. 
-
Ehh ja! 
 

HAHAA WTF?


.


Yao

Tjena Vänner! 
Idag så tänkte jag bara ta det lugnt, har ingen att vara med ikväll.. Fuck.. Vill skypa med någr.. Hur sjuuuuuuuukt tråkigt.. Undra om någon ifrån värnamo kan va.. eller näää någon i från forsheda eller hånger? Kärda? nästa? Vad faaan vad kan man  göra.. Skolan är rätt kul iaf för det häner alltid så mycket i skolan som saker att det hände en sak i onsdags.. orkar ej förklara det.. Blöööäää! ska bli rätt skönt att få sommar lov snart.. 
-
Kram

Jens Fredricson

MIn pappa känner Jens Fredricson! Så coolt asså!!! Jag vet vad jag sla prao i 9an ^^wooopppaaa Längtar!! gaaah Måndag snart woopppaa lääääöngtar fan till måndag!! KOMPISAR KILLAR :) vad väntar man på assÅ!!
 

Tänkte börja blogga nu igen

Tja! usch vad jag längtar till måndag vara med två stycken :) 
Två insta bilder från igåt på stand med kompisar!! 
 

Tjena

Tja!! 
-
har seriöst inte orkat blogga..

Onsdag

Tja! 
hehe rignde till honom idag!! asså så pinit asså!! OMG fattar inte ens att jag gjorde det.. någon som vill skypa med mig?

Pluggat

Hejsan!! 
Har plugga nu då!! chillar med Godis!
-
Jag och Pamir!

TVÅ I SKOLAN SOM JAG VET SOM LÄSER DENNA BLOGGEN

Till dem två!! seriöst låt mig vara ifred.. Okej jag har inte vågat än men skärp er!! jag orkar inte med er just nu och fråga om jag har prata med den personen!! SNÄLLA LÄGG NER!!

Plugg som gäller

Tja! 
-
Plugg som gäller då!! kommer lite mer musik sen eller kan ge en musik nu!!
-
 
tarrå

Hej

Skola i morgon! Tidag ledig i från hästarna i morgn! skypa med några! asså jag har bloggtorka

Tråkigt

 

HAHAHA OMG JAG ASSÅ

Hände för ungefär 3 veckor sedan när vi var inne i Bibloteket i skolan! vi var "lite" hög ljuda där innen! och då kom hon som jobbar där inne och skäll av henne! omg vad jag började skratta asså.. 

Bilder


Allt ni kan nå mig

KIK: victoriatellne14
SNAPCHAT: victoriatellner
INSTAGRAM: victoriatellner_
FACEBOOK: victoria tellner
MOBIL: GER EJ UT
ASK.FM/victoriatellner
 

LOREEN IS MY LIFE


Fuck school


,.,.,.

Tja alla! 
-
jag har inte gjort särskilgt mycket idag. mest ridit och sädat rumet.. Snart ishockey på TV!! men neeej jag kommer f*n inte kolla på det.. sorry alla ishockey älskare!! 
-
 

O.o

Låt mig fan skriva vad jag vill.. ingen jävle kommentera något skit!! 
Okej? 
fattar ni?
det eller? 
nnnäöä
för vi är 
duma
ÖH VA? 
nää jag älskar MINA LÄÄÄÄÄÄSARE!!!!!!

;)

Fuck all
fuck you percftion 
Love you baby 
Jag gillar att skriva
ÖH va? 
Nää det gör jag inte.. 
Jag har ganska bra betyg i skolan
men skolan suuuuuuuuuger
ja det gör den
wooopppa 
längtar
till
sommaren 
2013
 

LOREEN Is my LIFE

'
LOREEN

FRÅGESTUND

KÖR NU EN FRÅGESTUND!! 

Låtar som jag tänker på den killen jag är kär i


Så jag har mera men orkar inte leta upp det just nu! 
Kram

Seriöst

Kan ingen fatta hur kär jag i den killen? Jag är sååå kär i honom! 

Lite

Tycker om dig! jag tycker seriöst om dig kan du förstååå det? ^^ 
-
Jag gillar ditt smile! :) du är vacker och underbar!! :D<3 Love you!! Du har fint hår och snygga kläder eller ganska snygga men ändå!! sjukt sööööööööt<3 
-
 

.

Blöööö SÖNDAG, i morgon skoooooola.. seriöst vad ska man ta sig till? vill ha lov asså!!  Help me!! 
-
 

Bloggar

Tja tänkte börja blogga mera! har liksom inte haft lust med bloggning men aa..! nu kör jag igen!!
-
Följ mig gärna på Instagram @victoriatellner_ så följer jag tillbaka!

Dålig bloggning jag vet

ska skärpa mig! jag lovar!! 
men skaduscha nu och sen hhoppa!!

Kollar på film+Godis

Yepp! mår bättre. för att jag har snackat med en kompis och har fått prata ut!! 
You are my Friend love you 

Mår sämst

Hejsan! 
Mår skit dåligt just nu.. asså jag har inte prata med honom.. asså gud.. men jag bloggar mera sedan! Ska snacka med en kompis

Vill ha Piercing

Vill ha Tungpiercing eller Navel på denna bilden så är det ingen riktig piercing!!

tja

pratade inte med honom idag heller men i morgon så ska jag prata med honom även om att han inte gillar mig så ska jag även prata med honom

Vart hos hästen

Tja! 
-
Har vart hos pamir nu då! och ska vidare senare till en.. men aa nu så blir det plugg som gäller! engelska läxa!! 
Puss

FAAAAAAN

Helvete!! jag skulle prata med den killen som jag är kär i... Men gissa vad.. näää.. det gjorde jag inte! jag ska prata med honom i moorgon!!!! :D<3 Love you boy! 
-
 

Måndag

Hej! 
-
Skola idag då!! palla skolan asså.. det där sidorna som jag har sett på instagram om Nellie Berntsson och två andra tjej som är gulliga deras kompis har skrivit att hennes mål är att DÖD dem två bara för det dissade henne när det va.. men seriöst unge låt dem va, jag skulle tro att hon var elak i mot de två tjejerna och dissar henne självklart gör man ju det.. Har väl hänt i min gamla skola där jag gick att någon var dum och så gick alla andra iväg i från den personen men sår är det inte längre! Nu så såg jag på insta att det fanns en sida som hette @hoppaelvira men så tur var så är den borta nu!! och så finns det en annan sida om henne @hoppaelvira2 såg att den "@hoppaelvira2 också är bort!!  hur dum i huvudet kan man vara!?!? o.O Varför det står Hoppaelvira är nog menat att hon ska hoppa framför tåget eller något sånt och hon har också blivit kallad "HORA" hur dum är man inte! tycker faan synd som såna som hamnar i sådan här lägen hela tiden!! FUCK YOU skaffa ett LIV!! säger jag till er som har sånt på instagram konto om andra tjejer/killar att man hatar dem!!
-
Detta var också lite som talar ut!! jag blir så arg och ledsen på samma gång liksom att man ens överhuvud taget kan våga göra sån sida men man blir även anmäld!!!
-
Hejdå ses sen! 
kommer kanske något inlägg under dagen bero på om jag har internet! 
Kram 
 
  

Fuck school

Japp skola i morgn vem fan är taggad?!

.


Skola i morgon..

Tja! 
i morgn så är det måndag och vad innebär det? Jo skolan själv klart.. #bllööaa 
Min ängel! :)

Talar ut

Varför finns det tjejer som alltid ska kommenetar så elkat mot andra tjejer? dett har det hänt med Nellie Bentsson en 13 årig tjej som lägger upp bilder på sig själv och sin ponny Elvis. många tjejer skriva "åh Nellie gud så fint" det är ju roligt att se! :) men andra tjejer har skrivit till nellie att hennes kille är ful som ty detta "Ful,stor Näsa" vad fan har han gjort? han har inte gjort något i mot dem tjejerna, varför ska dem skriva och klaga. dem skulle inte ens våga säga det i verkligheten.. vilka jävla fegisar.. efter alla dessa elka kommenterera så har Nellie måt skit ila!!! Att man ens över huvudt taget har skrivit så! så jävla synd om Nellie tycker jag! lite så har det hänt med Henrik Barry att några har kommentera, "FUL"  Ordet fult är inte snäll eller andra ord som många har kommenterat på både Henrik och Nellies Instagram!! Lägg ner med det!! Och en tjej som jag känner har hamnat i detta som kallar näthat! En tjej som inte hon visst som hade kommenterat "Varför är du inte med på gympan?" 
-
Nu finns det också ett konto där det står @allasomhatar_nelliebfaanss Hur jävla dum är man inte då? det står också så här "Nelliebfannss är världens sämsta fanpage. Den borde försvinna! Och nellie berntsson också!!!!!" 

Så alla som har instagram gå in på hennes/hanns konto och kommentera @instapoliser för att få bort de konto! för att hon som har gjort Fanpage blir jätte ledsen och Nellie själv då? Hur skulle ni känna er om detta skulle hända? Kommentar gärna! :) 

Shujanna snart

Hejsan! 
Nu så har jag vart i kyrkan med farmor och snart till shujanna och rida henne idag :) 
Kram

Instagram bilder


god morgon

Tja! :) 
-
Idag så blir det krykan med farmor och sen till Shujanna :) ska rida själv idag :) 
-
/ Vickan

The Grudge 3

Kollar på särck film!

Kompis snart

Tja 
Idag kommer en kompis till mig och ja blir lite som igår att äta och kolla på film! 
 

:)

Smilla :) 
 

...

Hejsan! Idag så cyklar jag upp till stallet.. Aja men jag har rätt tråkigt!! :)
-

ska bara trimma idag eller han ska vila

Pamir är till salu

Annonsen kan ni hitta HÄÄÄR

717349.jpg

915644.jpg


tjo

god morgon! 
-
är ur trött. ska kolla på olika bloggar nu! :) 
-
Festen igår var helt okej ;) kul var det :) 
-
 

00:00

Tja! 
kollar på FILM
det var fett kul idag när det var här!!

ÄTA MAT :D

Tjo, vi ska äta mat nu då! Pizza :D Cocla ocg fanta till drika!! 

PARTY!!!!!

YEPPPPP!!!!!:D<3
-

PAAAAAAARTTTTTTTTTTYYYYYY!!!!!

WOOPPPAAAAA WOOOPPPPAAA!!!!!!!!!! 

En timme kvar

Jippi :) en timme kvar ;) Läängtar!!

Party snart

Tjo!! :)
-
Party snart då :) tagga! 
-
Puss

Shujanna snart

Snart shujanna! tänkte städa lite 

Party today

Längtar tills klockan 6 :)<3 ska bli jätte kul idag! 
-
så här ligger schemat till idag: 
  1. Shujanna
  2. Handla till festen
  3. lämna mig hos pamir 
  4. gå hem
  5. städa
  6. göra fint till filmkvällen
  7. dem kommer 
SÅ 

party tomorrow

Yes praty eller film kväll i morgn taggad för det!!
-

Trött

Heeejsaaan!

Hemma och ska till Shujanna idag när mamma kommer hem.. Blir mest bara trim idag med henne inget annat tror jag!! sjukt trött också.. Mår sämst just nu, Fan mitt liv.. -.-' men ska gå och lägga mig rätt tidigt i morgn har ridlektion för en i morgon med Shujanna!! aa det är typ min dag i morgon, få se vad man gör på kvällen. ingen film kväll vet jag.. får se hur jag gör palla verklligen inte parat om det nu.. Längtar jätte mycket till Shujanna girl :) my baby girl :)<3 blir markarbete idag skulle jag tro! ;) Skolan var helt okej idag faktisk bara lite små trött :P men annars är det bra tack!! Haft elevens val också! ;) det gick bra gjorde ett prov idag också på första elevens val timmen och sen så var det engelska som jag hade alla över hela skolan har olika en del har öland en del har so en del har engelska som jag! alla har olika ;) men ikväll blir det mest bara chill och kanske lite plugg också bero på om jag orkar det ens... men aa detta var lite om dem har två närmsta dagarna! :) 
-
Kram!
 

Helvete

Skulle kanske ha fest i morgon men nähe kanske inte det.. måste övertala mamma om detta!! 
Fuck annars!!
-
-.-' 

Omg

Jag och flickorna drar på 1D konsert idag :D

Johanna


School time

Tja!
Är hemma och har gjort i ordning mig nu för skolan börjar inte än men vid 8 börjar den!! sista dagen innan vi är lediga! ;) Göttans men aa har inget mer att skriva! 
Tänkte kolla å¨någpn film 

I taket lyser stjärnorna

Film ja! :D
-
LOve


Shujanna i Morgon<3

Tja!
Jag ska till Shujanna i morgon och på Torsdag! ;) Yepp 
-
My girl, I love you

Liseberg på lördag?

Tjohooo!
Kanske ska till Liseberg på Lördag bero på den kompsien jag kanske ska åka med kan och vill!! ;) men aa hoppas det blir det! träffa mig isf ;) och säg hej!! ;) 
-
Kram

...

Love you :)

Städa + Film

Tja vänner. 
kollar på film nu då och ska städa rummet innan mamma kommer hem!! 
/ Vickan

Skola

Hejsan skolan är det tråkigt.. språk!!

Underbara dagar

Idag: drar till Stockholm med tjejerna efter skolan
Imorgon: stan och sen 1D konsert och även träffa släktingarna
Torsdag: Gotland på kvällen med min faster och 2 av mina kusin barn
Fredag: Gotland
Lördag: Gotland
Söndag: Hem inför en ny vecka

Johannaa


Tisdag i morgon

Tja! 
Tisdag i morgn och dagen börjar med skolan till klockan 15:00 då dra man hem och chillar och cyklar upp till Pamir och ta en rid tur i morgn och sen kväll äta mat och kanske om man har läxa så att göra den!! Jsg är skit trött just nu men jag ska kolla på film :) 
Puusss

Haha


som jag har gjort

Jag har gjort denna videon :) 

Stor bloggare

Jag hade tänkt att blogga rätt mycket nu! tills sommaren för vi har inte ett dugg mycket saker asså läxor och sånt! ;) 
 

från idag


Varför började ni blogga?

Asså jag vet inte varför men vi hade väl lust att blogga och skriva vad vi har gjort under dagen! men nu så skriver vi inte lika mycket. Varför inte det? Asså vi har väl tappat lusten på bloggningen, men nån gång kommer vi nog sluta blogga men jag vet inte när direkt!! Tanke var att börja blogga va att bli känd men nä det har vi inte blivit för attt båda vi skriver så korta inlägg om något.. men ne nu så ska vi ta igen det!! hoppas jag iaf!! ;) men vi får se lite hur allt blir och så.. Jag kommer inte på vad man ska skriva! asså om man skriver om skolan så blir det bara så här: 
Tja, idag har jag vart i skolan och det var okej.. 
-
seriöst för kort.. 
/ Vickan

Film en stund

Ska kolla på film! den heter: jag saknar dig 

Bankeryd

Gick jätte bra idag i Bankeryd! kom 5a i första klassen som var LB (90cm) och lag klassen fick jag ett stopp och två rivningar! men det gick jäte bra plus lag klassen var LA (1m) första debutet!! så jag är nöjd!! 
Puss

Tråkigt

Blöööäää är trött och det är tråkigt häääääääääär


Varmt

Är på konfa träff och gå ute är så varmt ASSO.. Men kommer inlägg sedan!


god morgon

Till konfaträff idag på flyinge.. aa i morgon så är det tävling då men nu så ska jag äta frukost bloggar snart igen!! :) 

FILMTIME

Hejjj!! ska kola på film på swefilmer.se!! :) gööttans!!! 
Kraaam
bild ifrån idag när jag rider!!
PUSS

FILMTIME

Hejjj!! ska kola på film på swefilmer.se!! :) gööttans!!! 
Kraaam
bild ifrån idag när jag rider!!
PUSS

Instalerat mig i nya huset!

Har ju flyttat ut på landet tillsammans med min mamma och bror o så lilla vovven såklart, tanken är att Anima och någon mer ska komma hit sedan också! :)
 
Nu efter olyckan och efter att vi har kommit till rätta så känner jag att jag har alldeles för mycket tid som jag därför kommer försöka spendera här tillsammans med er :)
Men ni får ha det bra, jag och min mamma har precis ätit och nu tänkte jag leta fram ett spel eller något och ha det lite mysigt! :)
 
Johannaa

Johanna bloggar 3/5

Ja vad var det egentligen som hände i onsdags den 24/4 alltså för 4 dagar sedan?
 
Vi tog ut en kiropaktor till Anima Fredagen den 19/4, Lördagen och Söndagen efter det skulle hon vila och Måndagen och Tisdagen så skulle hon skrittas då hon var öm i musklerna, Onsdagen var det dags att rida på som vanligt igen.
Anima går och samlar mycket energi när hon vilar, hon laddar och väntar på att explodera, det var just vad som hände, hon exploderade liksom i skogen, hon stack iväg i galopp för hon hade ju väntat på det här så mycket, ingen galopp på 4 dagar och sedan få göra det utan någon smärta, så hon drog iväg med mig i skogen vilket hon brukar göra och jag tycker ju det är väldigt roligt när det går fort jag också, men jag skyller bara på mig själv, jag skulle vart mer uppmärksam så hade det här aldrig hänt.
Anima gled på gruset, det gick för fort, så hon gjorde en kullerbytta över mig, alltså hon gick omkull och landade på mig, jag var nära på att svimma så drog snabbt upp mobilen för att ringa till mamma.
Anima stod och väntade på mig, hon fattade ju inte vad de var som hände, men jag kunde inte resa mig upp för jag sträckte benet/ljumsken/höften något sånt där, så efter ett tag satte hon fart hemåt för att hämta hjälp, jag beundrar min ponny sjukt mycket, hon hade vart hjälten i nöden om jag inte hade haft mobilen på mig, hon sprang förbi fölet som hon egentligen är väldigt nyfiken på och direkt in till mamma.
Efter en stund kom mamma fram efter massa krångel då det är en vägbom ner till vägen jag befann mig på, mamma hjälpte mig att resa mig upp och sedan satte jag mig i bilen efter lite besvär, bara de att jag hade så otroligt ont i nacken.
Vi åkte tillbaka till stallet där vi mötte min mormor, som tog hand om Animas fin fina utrustning och jag och mamma åkte sedan direkt in till akuten på Värnamo sjukhus där vi blev omhänder tagna direkt.
De frågade en massa och undersökte nacken, huvudet och ljumsken, fick även röntga följande delar, de kunde inte hitta någonting i huvudet eller ljumsken, men det såg ut som att det fattades en flisa från 3e kotan i nacken.
De bad mig stanna kvar under natten och göra magnet röntgen dagen efter, gick o lade mig ungefär halv 10 men somnade inte förens vid halv 2, hade så ont o nä de gick bara inte, till slut fick jag dropp och då somnade jag.
Magnet röntgen gjordes och där kunde dem konstatera att det faktiskt var en flisa från kotan som fattades.
Nu går jag med halskrage, har haft den i en vecka så det är 4 veckor kvar, annars har jag bara väldigt ont i huvudet eftersom jag har en ytlig blödning där.
Anima mår bra och har nu flyttat till Lidköping till Bianca och Kajsa som ska ta hand om henne och rida henne tills jag är frisk och får rida igen.
Ni kan följa Anima på en helt egen blogg: http://lifestylebyanima.horseworld.se/
 
Johannaa

,

Hejsan!! Följ mig på instagram!! :D<3 @victoriatellner_
-
Jag är jätte trött men jag ska gå och hoppa studsmatta en stund!! 
Puss
 

gå in

http://victoriatellner.horseworld.se
 

Yao


horseworld.se

www.HorseWorld.se
 
Börja blogga där?! vet inte

Bilder


Ross Lynch

 
Åhh älskar honom!! jävligt bra musik också!!! :)<333333
 
#Sun#spring#2013

Hemma

Hemma ifrån hästen och skolan, ätligen Helg!! 
Puss

Hemma efter träningen

Hejhej! 
-
hemma nu efter träningen, ska starx gå och lägga mig är skit trött asså!! men träningen gick jätte bra idag men jag ska gå och lägga mig!

bilder


träning

Hejsan! idag har man träning nu då :) ska ut och hoppa lite efter Jessie på Diseny!! 
Puss
-
Bilder ifrån skolan

In the Shool

Hejsan alla! är i skolan.. Har svenska just nu, Språkhistoria har vi på svenskan.. Är jätte trött. det gick jätte bra igår med Shujanna! :) Min lilla ängel!!
-
Jag försöker blogga via mobilen sen!! :)
-
Tagga träningn sen på sjörsö!
 

Tja :)

1 maj idag då :) Ska åka upp till stallet nu då!! 
-
Jag ifrån förra året! ;) 
Kram